Publicisztika

Heti napirend

Szavazás

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Corvinus Crew

Corvinusos politológus hallgatók vagyunk. Politikai publicisztikáinkat és elemzéseinket szeretnénk megosztani a nagy világgal e blog segítségével.

Kapcsolat

Központi e-mail: corvinuscrew@gmail.com

Hírszerző

Nincs megjeleníthető elem

FigyelőNet

Nincs megjeleníthető elem

HVG

Nincs megjeleníthető elem

Népszabadság Online

Nincs megjeleníthető elem

Magyar Nemzet Online

Nincs megjeleníthető elem

Rólunk

2008.04.17. 12:36 | CC Member | Szólj hozzá!

    A Corvinus Crew 2008 tavaszán alakult amatőr, politika iránt érdeklődő fiatalokból. Mindhárman a Budapesti Corvinus Egyetem politológia BA szakos (másodéves) hallgatói vagyunk.

       A blog alapvető célja szakmai továbbfejlődésünk egyfajta biztosítása, másrészt a politika iránt érdeklődőknek kedveskedni. Tevékenységünk középpontjában a magyar politika áll.

       Igyekszünk írásainkat szigorúan a tényekhez igazítani, semmilyen értéket nem kívánunk közvetíteni. Azonban nyilván célunk értéket nyújtani: hiteles, objektív, lehetőségeinkhez mérten professzionális írásokat közzétenni. Természetesen kiindulási alapnak a többpárti demokráciát és a piacgazdaságot tekintjük. Emellett feltétlen tisztelői vagyunk az emberi jogoknak és azok mindenkori betartásának.

       Ami az elemzést, mint műfajt illeti: ez inkább cél egyelőre, mint realitás. Ennek oka kettős: egyrészt tanulmányaink elején járunk, így az elemzés módszertani alapjai „gyenge lábakon állnak”. A másik magyarázat a politikai publicisztika és elemzés műfaji közelsége: egyre jobban kezdünk ugyan ráérezni az elemzés műfaji sajátosságaira, a kezdeti időkben a kép mégis elmosódott lesz, de mi legjobb tudásunkat fogjuk adni.

       Az építő jellegű kritikát természetesen örömmel vesszük, azonban ha valaki valós mondandó hiányában kritizál, azzal sajnos nem tudunk mit kezdeni.

       Nem kizárólagos tudást akarunk adni, csupán 3 alternatív értelmezését a magyar politikai eseményeknek. Nem mindig fogunk egyetérteni, de ez nem is cél, ellenben véleményeink - és kedves olvasóink visszajelzéseinek ütköztetése annál inkább.

Corvinus Crew

b.i.l

j.sz.

m.ákos 

2008. április

A bejegyzés trackback címe:

https://corvinuscrew.blog.hu/api/trackback/id/tr25429750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása